MENU

Nicki & Drake daten!

Annabelle Creation

07/08/2017 Reacties uitgeschakeld voor Acht jaar na haar dood heeft Yasmine nieuwe single Views: 1177

Acht jaar na haar dood heeft Yasmine nieuwe single

Acht jaar na haar dood  heeft Yasmine een nieuw nummer. De single werd een jaar voor haar dood opgenomen. De geluidsopnamen werden herwerkt en worden nu als single uitgegeven, zo melden de kranten van Mediahuis.

Het gaat om een onuitgegeven nummer dat Yasmine zong in 2008 tijdens Song City, Het nummer heet "Kwart voor Tijd". De opbrengst gaat naar Make-A-Wish.

Gitarist en producer Eric Melaerts, die ook een boezemvriend was van Yasmine, werkte mee aan het nummer. "Niet evident, hoor, maar ik vind het wel kunnen omdat de opbrengst naar Make-A-Wish gaat. Dit nummer is ingezongen als een demo, wij hebben het op muziek gezet. Het was raar om de stem van iemand te horen die al acht jaar dood is, in de studio was het soms echt happen naar adem. Maar het is wel een sterke song geworden, donker, heel erg zoals ze was", klinkt het in Het Nieuwsblad.

Porselein, Diep in Mij, Meisjes aan de Macht en Ik Tover Jou: de nummers van Yasmine zijn nog altijd populair. De zangeres, wier echte naam Hilde Rens was, liet duizenden vrienden en fans in shock achter toen ze op 25 juni 2009 uit het leven stapte.

Tags: , , , ,

Reacties zijn gesloten.

hit fm gebruikt cookies om u de beste surfervaring te kunnen bieden.