MENU

Paniek tijdens concert Eminem door schietgeluiden

Nicki Minaj komt naar België

12/06/2018 Reacties uitgeschakeld voor Ariana Grande is al verloofd met nieuwe vriend Views: 968

Ariana Grande is al verloofd met nieuwe vriend

She said yes!

Ariana Grande (24) is nog maar een maand samen met haar nieuwe vriend en comedian Pete Davidson (24), en het koppel is al verloofd! Volgens bronnen dichtbij het stel zou Pete op zijn kniëen gegaan zijn en zei de jonge zangeres volmondig ‘ja’.  

"Ze zijn heel recent verloofd. Het zijn twee mensen die heel snel liefde bij elkaar vonden en elkaar echt gelukkig maken. Ze zijn van het weekend over de verloving begonnen en verbergen het niet", aldus een van de bronnen tegen het magazine People.

Voor Ariana is dit zeer mooi nieuws, na het zware jaar dat ze achter de rug heeft als gevolg van de bomaanslag tijdens haar concert in Manchester.

Een maand geleden zette Ariana een punt achter haar tweejarige relatie met rapper Mac Miller. Hun werk nam teveel tijd in beslag om een relatie in stand te kunnen houden.

Kort na de breuk vond Ariana dus het geluk bij Pete Davidson, die bij het programma ‘Saturday Night Live’ werkt. Dat het meteen serieus was tussen de twee werd al snel duidelijk nadat Pete zijn liefde voor Ariana liet vereeuwigen op zijn lichaam met twee tattoo’s ter ere van haar.

i thought u into my life 💭 woah ! look at my mind 💡⚡️🙈

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

We had a good night.

A post shared by L O N D O N R E E S E (@londonreese) on

Tags: , , ,

Reacties zijn gesloten.

hit fm gebruikt cookies om u de beste surfervaring te kunnen bieden.