MENU

25 jaar na ‘The Bodyguard’: nieuw album van Whitney...

Imagine Dragons lost nieuwe videoclip

12/10/2017 Reacties uitgeschakeld voor Belgische of Poolse K3, zie jij een verschil? Views: 1484

Belgische of Poolse K3, zie jij een verschil?

 

Sinds kort bestaat er in Polen een exacte kopie van onze populaire K3.

De Poolse meiden Natka, Julka en Gefi treden op onder de naam ‘My3’ en brachten zopas de single ‘Mammajé’ uit. Een titel die doet denken aan ‘MaMaSé’.

Studio 100 was zelf met de externe partner in onderhandeling over een Poolse versie, maar ze hadden geen idee dat de groep zo snel gelanceerd zou worden en dat het een regelrechte kopie zou zijn.

Voorlopig plannen ze geen juridische stappen. Er is contact opgenomen met het Poolse bedrijf. "We gaan aan tafel zitten en luisteren waarom ze zo enthousiast hebben gehandeld. Uiteraard zullen we ook bespreken hoe we samen een succes kunnen maken van dit project".

Natka, Julka en Gefi lijken sprekend op Klaasje, Marthe en Hanne. De meiden zijn op dezelfde manier gestyled en op hun jurken staat de bekende K3-regenboog. Op de singlehoes van 'Mammaje' staat My3 zelfs voor een tros ballonnen net als de K3-cover van ’10.000 luchtballonnen’.

Naast de Poolse versie bestond er 10 jaar geleden al een Duitse versie, gelanceerd door Studio 100 zelf. De Duitse groep heette ‘Wir 3’ en bestaat ook uit een brunette, blondine en roodharige. Helaas had de groep met Lina, Vera en Linda weinig succes en hielden ze het voor bekeken in 2010. Niels William, de geestelijke vader van K3, probeerde het ook met een Zuid-Afrikaanse groep ‘X4’. Dus vier meisjes in plaats van drie. Maar Phia, Lola, Elle en Essy stopten na enkele jaren met het project. Er was ook even sprake van een Britse versie, ‘UK3’, maar na de eerste videoclip ’Heyah Mama’ werd niets meer van hen vernomen.

Tags: , , , ,

Reacties zijn gesloten.

hit fm gebruikt cookies om u de beste surfervaring te kunnen bieden.