MENU

Loïc Nottet danst er weer op los in videoclip

Justin Bieber cancelt 14 shows van wereldtour

25/07/2017 Reacties uitgeschakeld voor Céline Dion valt voor jongere danser Views: 707

Céline Dion valt voor jongere danser

 

Een jonge danser krijgt Céline Dion (49) weer aan het lachen. Anderhalf jaar na de dood van haar man René Angélil valt de zangeres voor één van haar dansers. Het gaat om de 32-jarige Spanjaard Pepe Munoz. Op de Parijse modeweek weken ze niet van elkaars zijde.

Céline is 17 jaar ouder dan Pepe. Mode is een gemeenschappelijke passie van het koppel. Naast danser, is Pepe ook grafisch tekenaar en tekende hij onder meer collecties voor John Galliano.

Hoe leerden ze elkaar kennen? Pepe kreeg op een dag telefoon van de persoonlijke assistent van Céline met de vraag of hij één van haar dansers wilde worden voor haar Europese tournee. "Dat kon ik niet laten liggen. Ik was al fan. En toen ik haar voor het eerst ontmoette, was ik in paniek. Maar na vijf minuten was dat over. Ze stelde me meteen op mijn gemak en ik voelde me al snel thuis bij haar", vertelt hij. Blijkbaar is de vonk nu helemaal overgeslagen.

Andere zangeressen gingen Céline al voor. Madonna viel voor de 30 jaar jongere Timor Steffens. Jennifer Lopez overkwam hetzelfde toen ze verliefd werd op de 18 jaar jongere Casper Smart. Mariah Carey verloor haar hart dan weer aan de 13 jaar jongere Bryan Tanaka.

Tags: , ,

Reacties zijn gesloten.

hit fm gebruikt cookies om u de beste surfervaring te kunnen bieden.