MENU

Miley Cyrus undercover met Jimmy Fallon

Calvin Harris dropt nieuwe single

16/06/2017 Reacties uitgeschakeld voor Chris Brown krijgt vijf jaar contactverbod Views: 579

Chris Brown krijgt vijf jaar contactverbod

 

Chris Brown heeft gisteren de uitslag te horen gekregen in de rechtszaak die zijn ex en actrice Karrueche Tran tegen hem aanspande. De zanger mag 5 jaar geen contact meer zoeken met zijn ex.

Tijdens de zitting werden sms’en voorgelezen die Chris naar Karrueche gestuurd had. Zoals: "Ik ga niet meer aardig tegen je zijn. Als ik je zie dan zal ik ervoor zorgen dat je me nog meer gaat haten en ik ga je weghouden bij alle events". Er waren ook berichten waarin hij schreef dat hij haar zou slaan.

Chris was zelf aanwezig bij de zitting. Toen zijn advocaten aan Karrueche vroegen waarom ze nooit melding had gedaan bij de politie over de bedreigingen, beweerde ze dat ze schrik had dat Chris haar iets zou aandoen als ze aangifte deed.

Karrueche en Chris hadden een relatie tussen 2010 en 2015. Ze gingen kort uit elkaar toen Chris terugkeerde naar zijn andere ex Rihanna. Toen die relatie weer afsprong, keerde hij terug naar Karrueche. In 2015 zette Karrueche definitief een punt achter hun relatie.

In 2009 werd Chris al veroordeeld voor slagen en verwondingen die hij zijn ex Rihanna toebracht. Hij kreeg een taakstraf, een voorwaardelijke gevangenisstraf van vijf jaar, en moest een cursus volgen voor zijn agressief gedrag.

Karrueche beweerde eerder ook dat Chris haar geslagen had tijdens hun relatie.

Tags: ,

Reacties zijn gesloten.

hit fm gebruikt cookies om u de beste surfervaring te kunnen bieden.