MENU

Er komt toch een reünie van Spice Girls. Met...

Girls Aloud maakt comeback. Met enkel Nadine Coyle

05/02/2018 Reacties uitgeschakeld voor Dit was Justin Timberlake tijdens de Super Bowl Views: 423

Dit was Justin Timberlake tijdens de Super Bowl

Justin Timberlake kreeg vannacht de eer om tijdens de halftime show van de Super Bowl te zingen. De zanger liet heel wat van zijn bekende hits horen.

Zijn performance begon al backstage, waar een club was nagebouwd. Daarna kwam hij het veld op met ‘Rock Your Body’. Een nummer dat al faam kreeg tijdens de Super Bowl in 2004. Justin trad toen op met Janet Jackson. Toen hij een kledingstuk van Janet verwijderde, was haar tepel even te zien. En zo werd ‘Nipplegate’ geboren.

Justin oogstte dit jaar wel lof met zijn choreografie, maar over de zang was niet iedereen te spreken. Hij was niet op alle momenten even goed te horen.

Dit jaar bracht Justin ook een hommage aan Prince met ‘I Would Die 4 You’. De zanger overleed in 2016 en was afkomstig van Minneapolis waar de Super Bowl Show gisteren plaatsvond. Prince was op een grote projectie te zien en het leek alsof hij het nummer meezong. Eerder werd bekend dat Prince tijdens de show te zien zou zijn als hologram, maar daar kwam veel kritiek op aangezien Prince hier resoluut tegen was.  De hologram werd daarop geschrapt en vervangen door een projectie op een groot beeldscherm. Wat nog negatieve reacties met zich meebracht.

Justin hoopt ongetwijfeld dat mensen nu zijn nieuwe plaat ‘Man In The Woods’ gaan kopen. Vorig jaar steeg de verkoop van Lady Gaga’s album ‘Joanne’ met maar liefst 1000% na haar optreden tijdens de Super Bowl.

Bekijk de beelden van de show hieronder:

Tags: , , , , ,

Reacties zijn gesloten.

hit fm gebruikt cookies om u de beste surfervaring te kunnen bieden.