MENU

Bebe Rexha dropt akoestische versie ‘Meant To Be’

Dit is de videoclip voor het WK-lied van Jason...

11/04/2018 Reacties uitgeschakeld voor Dotan annuleert volledige tour Views: 556

Dotan annuleert volledige tour

Jammer genoeg heeft Dotan zonet aangekondigd dat hij zijn volledige tour genoodzaakt moet annuleren, ook zijn concert in Brussel.

“Met pijn in het hart moet ik al mijn shows annuleren voor de komende maanden. Hoezeer ik er ook naar uitkeek om weer op het podium te staan, ben ik er simpelweg nog niet klaar voor om nieuwe muziek te spelen. Werken aan nieuwe muziek duurt veel langer dan verwacht en ik wil echt dat mijn volgende album speciaal wordt. Ik kan niet uitleggen wat een geluk ik heb om zulke loyale fans als jullie te hebben. Jullie verdienen echt het beste dat ik jullie kan geven. Daarom ga ik nu al mijn tijd en energie hierin steken. Ik hoop dat jullie nog even op me willen wachten en ik beloof dat het het wachten waard zal zijn! Binnenkort volgt er meer nieuws over mijn nieuwe muziek en shows.”

Op 16 mei zou Dotan optreden in de Ancienne Belgique. Tickethouders worden verder geïnformeerd over de terugbetaling van hun tickets.

Tags: , ,

Reacties zijn gesloten.

hit fm gebruikt cookies om u de beste surfervaring te kunnen bieden.