MENU

Dua Lipa komt naar de Lotto Arena

Vrouw Channing Tatum heeft gedatet met Justin Timberlake

16/05/2017 Reacties uitgeschakeld voor Eerste duet in Liefde voor Muziek Views: 580

Eerste duet in Liefde voor Muziek

Gisterenavond werden de nummer van Gers Pardoel in de kijker geplaatst. 

Clouseau mocht de spits afbijten. Ze kozen voor ‘Zijn’ en brachten het nummer op een totaal andere manier. Zonder rap. Gers vond het meteen ‘goud’ waard.

Lady Linn koos meteen voor zijn bekendste hit ‘Ik Neem Je Mee’. Gers vond het zeker geslaagd: "Dit was een tripje man, ik zat er helemaal in."

Josje coverde het nummer ‘Bagagedrager’, waar hij zijn doorbraak aan te danken heeft. Josje bewijst hier dat ze ook kan rappen. “Onwijselijk aanstekelijk”, volgens haar collega’s.

Halfweg de show had Bart Peeters een verrassing voor Gers. Hij nam ‘Broodje Bakpao’ onder handen, maar deed dit niet alleen. Josje vergezelde hem op het podium. En zo ontstond het eerste duet van Liefde voor Muziek.

Zoals elke week is er wel een nummer waarvan de emoties hoog oplopen. Natalia waagde zich aan 'Dankbaarheid’. In het nummer spreekt Gers tegen zijn vader over zijn overleden moeder. Natalia draaide de rollen om. Ze maakte er ‘Gratitude’ van en droeg het nummer op aan haar mama. Er vloeiden nadien ook enkele traantjes bij de zangeres.

Isabelle A sluit het rijtje af met ‘Louise’. En ze doet dat op een bijzondere manier, in het Gents. "Ik versta er helemaal niets van. Jij maakte het echt sexy, ik vind het geweldig. Maar ik wil wel de vertaling krijgen", reageerde Gers.

De rapper mocht de show afsluiten met zijn eigen eerbetoon. "Dit liedje vond ik zo leuk omdat er eigenlijk geen tekst in zat." Gers schreef namelijk een tekst op de hit ‘Million Voices’. Een zeer geslaagde versie.

Tags: , , , , , , ,

Reacties zijn gesloten.

hit fm gebruikt cookies om u de beste surfervaring te kunnen bieden.