MENU

Overboard

Nick Jonas dropt nieuwe videoclip

23/05/2018 Reacties uitgeschakeld voor Ex van Britney eist driedubbele alimentatie Views: 368

Ex van Britney eist driedubbele alimentatie

Kevin Federline, de ex van Britney Spears en vader van haar kinderen, is gisteren opnieuw naar de rechter gestapt voor een nieuwe alimentatieregeling.

Kevin, die het hoederecht heeft van Preston en Jayden, vindt de 20.000 dollar die hij nu al maandelijks van Britney  krijgt niet genoeg is voor de opvoeding van hun kinderen.

De advocaat van Kevin verklaarde aan Us Weekly dat dat bedrag zeker drie keer zo hoog zou moeten zijn. Kevin werkt momenteel als dj en verdient zo’n 3000 dollar per maand volgens de documenten die hij indiende.

Britney zou zo’n 34 miljoen dollar per jaar verdienen. Kevin vindt het verschil in inkomens te groot en dat zorgt ervoor dat hun zonen in twee totaal verschillende werelden leven. Of de rechter hem gelijk zal geven is afwachten.

Britney is momenteel gelukkig met haar personal trainer Sam Ashgari. Kevin, die al twee kinderen had toen hij Britney leerde kennen en met de zangeres nog twee kinderen kreeg, hertrouwde in 2013 en kreeg nog eens twee kinderen. In totaal is hij dus vader van zes kinderen bij drie vrouwen.

Tags: ,

Reacties zijn gesloten.

hit fm gebruikt cookies om u de beste surfervaring te kunnen bieden.