MENU

John Legend heeft er een zoon bij

Liefde voor Muziek: Jasper Steverlinck

22/05/2018 Reacties uitgeschakeld voor Herbeleef hier de Billboard Music Awards Views: 541

Herbeleef hier de Billboard Music Awards

Zondagnacht werden in Las Vegas de Billboard Awards uitgereikt.

Kelly Clarkson was presentatrice van dienst. Ze zong zelf een indrukwekkende medley, met onder meer Kendrick Lamars ‘Humble’ en Taylor Swift’s ‘Look What You Made Me Do’.

Grote afwezigen van de avond waren Ed Sheeran en Kendrick Lamar. Nochtans hebben zij de meeste prijzen in de wacht gesleept. Beiden gingen met zes awards naar huis.

Taylor Swift maakte na twee jaar weer haar comeback op de rode loper. De zangeres mocht twee awards in ontvangst nemen, waarmee de teller ten huize Swift nu op 23 Billboard Awards staat.

Ariana Grande mocht de spits afbijten en bracht haar nieuwe single ‘No Tears Left To Cry’.

Twee zangeressen maakten heel wat indruk tijdens de show. Christina Aguilera en Demi Lovato brachten hun single ‘Fall In Line’ voor de eerste keer live en kregen een groots applaus.

Tijdens de show werd er ook een moment voorzien voor Avicii. Zangeres Halsey en The Chainsmokers brachten een eerbetoon aan Avicii. “We willen graag een moment nemen en praten over onze vriend, Avicii. Zijn overlijden was een groot verlies voor de muziekwereld en voor ons. Hij was een kunstenaar die op zoveel manieren zoveel mensen inspireerde. Hij betekende zoveel voor ons.”

Ook de groepen Salt-N-Pepa en En Vogue waren aanwezig. Bijna 25 jaar geleden scoorden ze een grote hit met hun duet ‘Whatta Man’ uit 1993. Tijdens de Billboard Music Awards mochten ze een medley brengen met hun bekendste hits.

Bekijk hieronder de performances:

Tags: , , , , , , , , , , , ,

Reacties zijn gesloten.

hit fm gebruikt cookies om u de beste surfervaring te kunnen bieden.