MENU

Phil Collins weer opgenomen in ziekenhuis

Gaan Justin en Selena trouwen?

07/12/2017 Reacties uitgeschakeld voor Justin Bieber en vader werken aan relatie Views: 664

Justin Bieber en vader werken aan relatie

Justin Bieber heeft dinsdag een foto op Instagram gedeeld van hem en zijn vader. Hun relatie is niet altijd makkelijk geweest, maar de zanger is bij dat hij het niet heeft opgegeven.

Bij de foto schreef hij: “Ik geniet ervan om mijn vader nog steeds beter te leren kennen. Ik hou ervan om me door moeilijke dingen heen te slaan om iets goeds te bereiken. Relaties zijn het waard om voor te vechten, zeker met familie. Ik hou van je, voor eeuwig en altijd papa.”

De ouders van Justin waren nog jong toen hij geboren werd. Justin werd opgevoed door zijn moeder en zijn grootouders. Justins vader Jeremy verdween een jaar lang uit zijn leven toen de zanger vier jaar oud was. In een interview vertelde Justin eerder: “Hij was toen niet in de positie om een kind op te voeden. Hij was onvolwassen. Toen hij terugkwam zei mijn moeder: als je een deel van zijn leven wil zijn, dan zorg je dat je hier bent en blijft.”

Justin benadrukt wel dat hij altijd wel een soort van relatie met Jeremy heeft gehad. “Hij was geen compleet afwezige vader. Na dat ene jaar dat hij weg was, en terugkwam is hij ook in mijn leven gebleven. Ik was sindsdien in het weekend en woensdagen bij hem.”

De intussen 23-jarige Justin en zijn vader werken nog steeds bijzonder hard aan hun band.

Op liefdesvlak gaat het met Justin ook weer de goede pad op. Hij is weer samen met zijn ex Selena Gomez.

Tags: , ,

Reacties zijn gesloten.

hit fm gebruikt cookies om u de beste surfervaring te kunnen bieden.