MENU

Charlie Puth dropt nieuw nummer

Dua Lipa dropt zomerse single

21/04/2017 Reacties uitgeschakeld voor KRC Genk met opgeheven hoofd uit Europa League Views: 642

KRC Genk met opgeheven hoofd uit Europa League

Het Europese avontuur is voorbij voor KRC Genk. Maar iedereen is er unaniem over eens dat de Genkies een fantastische wedstrijd gespeeld hebben. Een historische wedstrijd dat voor een uitverkochte Luminus Arena zorgde.

De Limburgers speelden gisterenavond op eigen veld 1-1 tegen het Spaanse Celta de Vigo in de terugwedstrijd van de kwartfinales. 1-1 volstond spijtig genoeg niet om de 3-2 uit de heenmatch goed te maken.

KRC Genk zorgde via Samatta voor de eerste dreiging. Achteraf kreeg KRC nog enkele kansen, maar scoren lukte voorlopig niet. Na de pauze koos Genk steeds meer voor de aanval. Celta speelde een mindere tweede helft, maar het lukte toch om ineens de 0-1 binnen te halen in de 62ste minuut. Vier minuten later bracht Trossard de spanning weer helemaal terug door voor de 1-1 te zorgen. Spijtig genoeg lukte het nadien niet meer om te scoren. KRC kwam 1 doelpunt tekort om zich van een plek te verzekeren in de halve finale in de Europa League.

Coach Stuivenberg is trots en reageerde gisteren positief: "Dichtbij en net niet, maar strijdend ten onder. Het is een ongelooflijk knappe prestatie van het hele team om zo ver te komen. Vooral de manier waarop maakt me trots."

Proficiat aan KRC Genk voor hun inzet. 

hit fm is trotse partner. 

 

Anderlecht

Ook Anderlecht moest het gisteren in de kwartfinales opnemen tegen Manchester United. Paars-wit vocht tot het einde voor de overwinning, maar verloor in de verlengingen met 2-1 van Manchester. De buitenlandse pers was zelf onder de indruk van de prestatie van Anderlecht en schreef onder meer: “Anderlecht liet Manchester vechten tot het einde. De Belgen deden veel meer dan gewoon verdedigen. Ze namen de controle in de eerste helft en hadden pech dat ze voor de pauze niet op voorsprong stonden. Het werd een avond vol spanning.”

Zowel KRC Genk als Anderlecht mogen de Europa League met opgeheven hoofd verlaten.

Tags: , , , , , , , ,

Reacties zijn gesloten.

hit fm gebruikt cookies om u de beste surfervaring te kunnen bieden.