MENU

Chris Brown stelt soundtrack voor

Baywatch

13/06/2017 Reacties uitgeschakeld voor Kristel neemt definitief afscheid van K3 Views: 880

Kristel neemt definitief afscheid van K3

 

Studio 100 heeft in een persbericht laten weten dat Kristel Verbeke afscheid neemt als manager van K3.

Kristel: “Ik vond het fantastisch om een brug te kunnen zijn tussen de ‘oude’ en de ‘nieuwe' K3. Ik heb er enorm van genoten om te zien hoe snel Hanne, Klaasje en Marthe een hecht trio geworden zijn. Ze zijn klaar om, samen met het Studio 100-team nieuwe verhalen te schrijven. Met veel trots en dankbaarheid voor de kansen en voor het vertrouwen dat ik gekregen heb, neem ik afscheid van K3.”

Ook Hanne, Marthe en Klaasje moeten afscheid nemen: “Wij gaan Kristel enorm missen. Ze betekent heel veel voor ons. We hebben super veel van haar geleerd, omdat ze als geen ander weet hoe het voelt om in onze schoenen te staan. Ze heeft zich jaren lang ingezet voor K3, waar wij enorm veel bewondering voor hebben. Dit inspireert ons om hetzelfde te doen.”

Studio 100 heeft ook alleen maar lovende woorden voor Kristel: “We zijn Kristel enorm dankbaar want zij heeft er mee voor gezorgd dat K3 nu een mooi nieuw leven heeft. Ze geeft nu de fakkel door aan de ervaren artiestenmanagers bij Studio 100.”

Wat Kristel in de toekomst zal doen is nog niet geweten. “Wat mijn nieuwe uitdagingen betreft, dat is iets voor later, eerst ga ik nog even genieten van een korte, welverdiende pauze.”

Tags: , , , , ,

Reacties zijn gesloten.

hit fm gebruikt cookies om u de beste surfervaring te kunnen bieden.