MENU

The Post

Elton John kondigt laatste wereldtournee aan

25/01/2018 Reacties uitgeschakeld voor Like Mike gaat solo Views: 944

Like Mike gaat solo

Geen paniek, Like Mike laat zijn broer Dimitri Vegas niet in de steek. Maar hij gaat naast zijn muziek als het bekende dj-duo ook nog solonummers maken. Nummers die meer emotie en minder explosie bevatten in vergelijking met de muziek die hij samen met zijn broer maakt. “Ik hou er gewoon van om creatief te zijn en ik moet dat ei kwijt.” Vannacht dropte Like Mike zijn eerste nummer, met de goedkeuring van zijn broer. Én, hij zorgt zelf voor alle vocals in dit nummer. 

Like Mike zit dagelijks twaalf uur lang of meer in zijn muziekstudio waar hij nieuwe nummers maakt. “De meeste nummers brengen we uit onder Dimitri Vegas & Like Mike. Maar andere nummers blijven liggen en worden soms vergeten omdat ik er zoveel nieuwe schrijf. Nummers waar ik allemaal werk en gevoel in gestoken heb. Ik vind het zonde dat er niks mee gebeurt, dus waarom ze niet als extraatje aan de fans geven, vindt Mike.

‘Memories’ is het eerste nummer dat hij uitbrengt. En dat doet hij gratis. “We zullen zien hoe alles loopt, maar voorlopig gaan we die nummers gratis houden.”

‘Memories’ is geen kopie van de gekende Dimitri & Mike-sound. “Dit is iets dat je in de auto kan opzetten. Zo eentje dat je wilt horen als je rustig aan het zwembad ligt. Heel relax”, vindt Like Mike zelf.

Oordeel zelf en beluister het nummer hieronder: 

Tags: , , ,

Reacties zijn gesloten.

hit fm gebruikt cookies om u de beste surfervaring te kunnen bieden.