MENU

Charlie Puth covert Shawn Mendes op emotionele wijze

Ariana Grande is al verloofd met nieuwe vriend

11/06/2018 Reacties uitgeschakeld voor Paniek tijdens concert Eminem door schietgeluiden Views: 494

Paniek tijdens concert Eminem door schietgeluiden

Eminem heeft gisteren tijdens zijn optreden op het muziekfestival Bonnaroo in Tennessee voor grote paniek gezorgd.

Tijdens het nummer ‘Kill You’ waren er drie knallen te horen. Een deel van de toeschouwers verwarden de geluidseffecten met echte geweerschoten en schrokken zo hard dat ze hun gsm’s lieten vallen en op de grond gingen liggen. “Kinderen begonnen te gillen en probeerden weg te rennen toen ze de knallen hoorden”.

De fans zijn verdeeld. Een deel vindt dat Eminem de knallen beter achterwege kan laten na de aanslagen in Manchester (Ariana Grande), Parijs (Eagles of Death Metal) en Las Vegas (countryfestival), die nog vers in het geheugen liggen. Een ander deel vindt de ophef overdreven, aangezien de geluiden al jaren te horen zijn tijdens het betreffende nummer en erbij horen.

Het management van Eminem reageerde kort op de ophef: “Eminem gebruikt dergelijke knallen, net al veel andere artiesten, al zeker tien jaar tijdens optredens en er heeft nog nooit iemand over geklaagd.”

Concertgangers nemen geen genoegen met de uitleg. Ze vinden de geluiden ‘doodeng en veel te realistisch’. Een twitteraar adviseert om voortaan de geluiden weg te laten: "Zo sluit je elk misverstand uit en voorkom je paniek".

Tags: ,

Reacties zijn gesloten.

hit fm gebruikt cookies om u de beste surfervaring te kunnen bieden.