MENU

Demi Lovato trouwt in nieuwe videoclip

“10 jaar lang gratis naar concerten van Stan Van...

04/12/2017 Reacties uitgeschakeld voor P!nk en Christina beëindigen jarenlange ruzie met duet Views: 374

P!nk en Christina beëindigen jarenlange ruzie met duet

 

De coverversie van ‘Lady Marmalade’ in 2001 was de start van een jarenlange vete tussen P!nk en Christina Aguilera. De twee dames kregen ruzie over wiens stem overheersend moest zijn in het nummer. Tijdens de opname van de video kwam het meermaals tot een ruzie.

P!nk liet het daar niet bij. Tijdens haar tournee in 2004 plaatste ze een reeks opblaasbare sekspoppen op het podium tijdens het nummer ‘Lady Marmalade’ die verdacht veel op Christina leken.

Toen Christina enkele jaren later werd opgepakt voor dronken rijden, reageerde P!nk op sociale media met “dat het opvallend was hoe Britney Spears en Christina Aguilera dronken in de cel belandden, maar dat haar zoiets nooit overkomen was”.

En toen P!nk een valse noot zong tijdens haar concert in Australië, excuseerde ze zich “omdat ze even als Christina Aguilera had geklonken”.

Christina nam zelf wraak toen ze in de jury van ‘The Voice US’ zat. Toen P!nk tijdens de show moest optreden, droeg Christina een t-shirt met ‘Bite Me’ op.

Maar nu 16 jaar later, komen P!nk en Christina weer als vriendinnen naar buiten. P!nk kondigde onverwachts aan dat ze met Christina een duet opgenomen heeft voor het nieuwe album van Christina.

“Ik weet niet wanneer het uitkomt, maar het klinkt geweldig”, vertelde P!nk onlangs. “We hebben het nummer al twee jaar geleden opgenomen, dus ik herinner me de titel niet.”

Waarom ze de ruzie ineens bijgelegd hebben, willen ze beiden geen commentaar geven. “Laat ons het erop houden dat er al genoeg haat in de wereld is”, reageert P!nk.

Tags: , , , ,

Reacties zijn gesloten.

hit fm gebruikt cookies om u de beste surfervaring te kunnen bieden.