MENU

Dua Lipa brengt nummer uit voor ‘Fifty Shades’

Duet met Geike van Hooverphonic op 1 in Nederland

09/02/2018 Reacties uitgeschakeld voor Reünie Spice Girls zorgt al voor spanningen in de groep Views: 744

Reünie Spice Girls zorgt al voor spanningen in de groep

Vorige week konden we onze oren niet geloven toen de reünie van de Spice Girls bevestigd werd. De vijf vriendinnen keken ernaar uit om weer samen te werken.

Een week later is er al discussie ontstaan in de groep waardoor de meiden verdeeld zijn over twee kampen. Wie neemt er namelijk de leiding in de groep? Zowel Victoria als Geri willen deze rol graag op zich nemen. Maar een groep functioneert moeilijk met twee Queens aan de top. Victoria wil de volledige controle over de reünie. Zo zou ze al haar persoonlijke publicist aangesteld hebben om de groep bij te staan. Geri daarentegen geeft de controle ook niet graag uit handen, maar aangezien Victoria na lange tijd toegegeven heeft aan een reünie, zou zij meer invloed kunnen uitoefenen. Het is nog niet duidelijk welke queen volledige zeggenschap zal krijgen? 

Volgens bronnen zouden de meiden ook niet gelijk betaald worden. Zo zou Victoria de ‘Greedy Spice’ zijn die enkel aan de reünie wou deelnemen als ze nog meer betaald werd. Zonder haar was er ook geen sprake van een reünie. Mel C wou ook pas meedoen na bevestiging van Victoria.

Waarom heeft Victoria dan al die tijd gewacht? Er zijn geruchten dat Posh Spice weer uit de schaduw van haar man David Beckham wil treden. Ze verveelt zich en wil niet meer enkel ‘de vrouw van’ zijn.  

To be continued.

Tags: , , , , , , , , ,

Reacties zijn gesloten.

hit fm gebruikt cookies om u de beste surfervaring te kunnen bieden.