MENU

Ariana Grande dropt binnenkort nieuwe muziek!

Rampage

10/04/2018 Reacties uitgeschakeld voor Zanger John Newman heeft hersentumor maar blijft muziek maken Views: 573

Zanger John Newman heeft hersentumor maar blijft muziek maken

In 2015 brak John Newman (27) helemaal door met zijn album ‘Revolve’. Hij scoorde ook met zijn samenwerkingen met Rudimental en Calvin Harris. Maar de afgelopen maanden werd het heel stil rond de zanger. En nu weten we ook waarom: er werd weer een hersentumor bij hem ontdekt.

Het is niet de eerste keer dat John met kanker te maken krijgt. Zo vertelde hij in een interview dat hij eerder al kanker overwonnen heeft. “Maar nu is de tumor weer terug. Mijn dokter wilde me snel opereren en enkele maanden geleden lag ik op de operatietafel. Ik werd verdoofd, maar toen ik weer wakker werd vertelde de verpleegster mij dat de operatie geannuleerd was. Een operatie was blijkbaar nog niet mogelijk. De tumor moet er sowieso uit, maar momenteel is hij niet levensbedreigend. De cellen zijn niet kwaadaardig, maar kunnen dat wel worden. Ik zal dus weer bestraling en chemotherapie moeten krijgen. Alleen weet ik nog niet precies wanneer.”

Gerust afwachten kan John wel niet. “Ik denk er constant aan en kamp met angstaanvallen. Anderzijds put ik veel moed uit mijn muziek en creativiteit. Deze ziekte krijgt me niet klein, ik blijf muziek maken. Vreemd genoeg beleef ik nu een enorm creatieve periode en schrijf ik mijn beste muziek ooit, in afwachting van mijn operatie.” De dag dat het gezwel uit zijn hoofd kan, zal John met opgeheven hoofd naar het ziekenhuis gaan. “Ik geloof in mijn dokters en in mezelf. Ik zal dit overwinnen.”

Tags: , ,

Reacties zijn gesloten.

hit fm gebruikt cookies om u de beste surfervaring te kunnen bieden.