MENU

Spoiler: Bekijk de beelden van Ed Sheeran in The...

09/01/2018 Reacties uitgeschakeld voor Ben jij klaar om Tomorrowland-tickets te scoren? Views: 805

Ben jij klaar om Tomorrowland-tickets te scoren?

Lukte het de afgelopen jaren niet om tickets te scoren voor het festival? Of ben je al vaker geweest en wil je teruggaan?

Schrap dan je plannen voor vanavond, want de pre-registratie van Tomorrowland start vanaf 17 uur! Hier kun je echt niet mee wachten, want pre-registratie is nodig om later tickets te kunnen kopen.

Vorig jaar waren de 400.000 tickets voor beide weekends in minder dan een uur de deur uit.

Surf dus vandaag vanaf 17 uur naar tomorrowland.be en pre-registreer je. Dit kan ten laatste tot 2 februari. Na de registratie ontvang je een e-mail met een persoonlijke link naar de ticketverkoop. Deze mail moet je bijhouden tot de volgende datums:

-voorverkoop België: 27 januari 2018 om 11 uur

-voorverkoop Worldwide: 27 januari 2018 om 17 uur

-verkoop Worldwide: 3 februari 2018 om 17 uur

Op deze data kan je tickets aankopen. Pre-registeren geeft je wel geen garantie op tickets, dus wie eerst komt krijgt eerst kans op tickets. Voor het aankopen van tickets op 27 januari moet je wel al geregistreerd zijn voor 26 januari. Voor het aankopen van tickets op 3 februari moet je voor 2 februari geregistreerd zijn.

De geregistreerden die het eerst naar de ticketverkoop surfen, zullen kans maken om binnen te geraken. Je kan tot 4 tickets per persoon bestellen voor een weekend of dag naar keuze. Na betaling moet je enkel nog de bandjes registreren die je van Tomorrowland zult ontvangen.  

Na dit proces ben je zeker dat jij naar Tomorrowland gaat!

Veel succes!!!

Tip: Dit jaar wordt het festival ingekleed volgens een nieuw thema: ‘The Story Of Planaxis’. Wat het thema inhoudt, zullen de bezoekers eind juli ontdekken. De line-up volgt nog in de loop van de maanden.

Tomorrowland vindt plaats op 20, 21, 22 juli en 27, 28, 29 juli.

Tags: , , , , , ,

Reacties zijn gesloten.

hit fm gebruikt cookies om u de beste surfervaring te kunnen bieden.