MENU

6 Below

Mariah Carey krijgt miljoenen van ex-verloofde

30/11/2017 Reacties uitgeschakeld voor JAY-Z geeft ontrouw toe Views: 541

JAY-Z geeft ontrouw toe

JAY-Z heeft in een interview met The New York Times voor het eerst zijn ontrouw toegegeven. En verklaart ook waarom hij dat deed. In zijn laatste plaat 4:44 smeekte JAY-Z zijn vrouw Beyoncé om hem te vergeven voor zijn overspel. Beyoncé was hem eerder al voor door haar album ‘Lemonade’ uit te brengen waarin ze hem wees op zijn overspel.

Over waarom hij in het verleden Beyoncé had bedrogen, zegt hij dat het veel met zijn jeugd te maken had. Jay-Z leerde in de achterbuurt in Brooklyn waarin hij opgroeide zich af te sluiten van zijn emoties. 

“Ik ben zo gegroeid door die ervaring. Je zet jezelf in de overlevingsstand en wat gebeurt er dan? Je zet al je emoties uit. Zelfs met vrouwen, je bouwt een muur om je heen. Bij mij zat dat diep. En dat leidt vervolgens tot allerlei andere zaken, zoals ontrouw. Maar het belangrijkste is dat ik nu geleerd heb dat alles verbonden is. Elke emotie is verbonden en komt ergens vandaan. En je moet je daarvan bewust zijn.”

Zijn bezoeken aan een therapeut hebben hem geholpen om te beseffen waarom hij deed wat hij deed.

Hun huwelijksproblemen werden in hun beide platen verwerkt. Zowel hij als Beyoncé hebben “hun kunst als een therapiesessie gebruikt”. Het was voor hen allebei ongemakkelijk om naar de muziek te luisteren. “Het was moeilijk, en we hebben er veel over gepraat. Maar je moet door die pijn heen. Het moeilijkste was om op haar gezicht pijn te zien die ik had veroorzaakt.”

Ondertussen zijn de plooien gladgestreken en kreeg het koppel in juni nog een tweeling, Rumi en Sir.

Nu wil het muzikale duo ook samen een gezamenlijke plaat uitbrengen. JAY-Z en Queen B begonnen een aantal jaar geleden al aan dat nieuwe album, als een manier om hun huwelijk te verstevigen. Maar dat proces werd onderbroken omdat Beyoncé eerst ‘Lemonade’ uitbracht. “Maar we hebben nog heel wat muziek op de plank liggen”, verklapt de rapper. Wanneer dat album er zal komen is nog niet duidelijk.

Tags: , , ,

Reacties zijn gesloten.

hit fm gebruikt cookies om u de beste surfervaring te kunnen bieden.