MENU

Ariana Grande laat tattoo zetten voor Manchester

Blue Ivy showt dansmoves

06/06/2017 Reacties uitgeschakeld voor Liam Gallagher is kwaad op broer Noel over Manchester Views: 793

Liam Gallagher is kwaad op broer Noel over Manchester

Liam Gallagher heeft via Twitter weer zwaar uitgehaald naar zijn broer Noel. Hij neemt het zijn broer kwalijk dat hij niet aanwezig was op het benefietconcert. Noel zou niet in het land geweest zijn. 

Via twitter schrijft hij: "Manchester ik wil graag mijn excuses aanbieden voor mijn broers afwezigheid gisteravond. Stap op een fucking vliegtuig en speel je liedjes voor de kinderen. You sad fuck”.

Vorige week waren er nog geruchten dat Liam en Noel als Oasis weer samen zouden komen voor het benefietconcert. De broers zijn afkomstig uit Manchester en vormden tot 2009 de band Oasis. De band splitte nadat de broers ruzie kregen. Sindsdien maken ze elkaar geregeld zwart via social media.

Liam maakte zijn tweet af met: "Fuck die reünie. Het gaat niet om Oasis, het gaat om mensen die andere mensen helpen en hij heeft zijn ware aard weer laten zien".

Het nummer 'Don't Look Back In Anger' van Oasis werd na de aanslag een symbool voor de veerkracht van de plaatselijke bevolking. Tijdens het concert werd de hit gebracht door Chris Martin. Nadien zongen Liam en Chris samen het nummer ‘Live Forever’.

Tags: , , , , , , , , , ,

Reacties zijn gesloten.

hit fm gebruikt cookies om u de beste surfervaring te kunnen bieden.