MENU

Happy Death Day

Bazart lanceert morgen deluxe album

19/10/2017 Reacties uitgeschakeld voor Michelle van Destiny’s Child: “Ik heb heel diep gezeten” Views: 527

Michelle van Destiny’s Child: “Ik heb heel diep gezeten”

Michelle Williams van Destiny’s Child heeft lang met een depressie rondgelopen. Ze voelde zich zo somber, dat ze op een bepaald moment zelfs overwoog om zelfmoord te plegen.

In 2013 kreeg ze het moeilijk met haar depressie, een mentaal probleem waar ze al mee zat sinds haar tienerjaren. “Ik wist niet goed wat er met me aan de hand was tot ik de 30 was gepasseerd. Ik dacht dat het groeipijntjes waren. Ik dacht dat het te maken had met volwassen worden.”, vertelt de zangeres. Ze kon haar sombere gevoelens jarenlang geen naam of plek geven.

Destijds was Beyoncé’s vader Matthew Knowles manager van de groep. Ook hij wist niet wat hij moest doen om de depressieve Michelle er weer bovenop te helpen. “Toen ik hem vertelde over mijn gevoelens zei hij: je hebt net een platencontract binnengesleept ter waarde van miljoenen dollars en je gaat op tour. Waar kan je in hemelsnaam depressief over zijn."

Toen ze zodanig in de put zat dat ze overwoog om zelfmoord te plegen, zocht ze uiteindelijk hulp. En dat heeft haar goed gedaan, Michelle voelt zich vandaag weer goed in haar vel. Dat heeft volgens haar te maken met het feit dat er meer openheid en begrip is voor de geestelijke gezondheid van artiesten.

Op haar Instagram deelde ze een emotionele e-mail van een fan.

 

Wie vragen heeft over zelfdoding, kan steeds terecht bij de zelfmoordlijn via het gratis nummer 1813 en op de website www.zelfmoord1813.be.

Tags: , , ,

Reacties zijn gesloten.

hit fm gebruikt cookies om u de beste surfervaring te kunnen bieden.